3. elokuuta 2013

Arki

Helle, raskaus ja töihin paluu on erittäin puuduttavaa ja oon tän ekan työviikon jälkeen niin poikki et voisin vaan olla tekemättä yhtään mitään. Aikaki on menny niin nopeesti et oon vähän pihalla et mis mennään. Oon niiiin väsyny, pakko ottaa lepoo. Mut nyt ku on palattu töihin nii nää viikonloputki on yhtä kyläilyy ja joka paikkaan repimistä, mut kai tähänki tottuu. 4kk äippälomaan, oon melko onnellinen.

Toka neuvolaki on takana ja sykkeet pyöri 150ssä ja painoki oli noussu..ja tänään päivitin painon nii 1,3kiloo tullu nytte plakkariin. Toivon että paino pysyy kohtuuden rajoissa, ekassa tuli noin 16kg, katotaan miten nyt käy. Pari viikkoo myös rakenneultraan ja kuukaus neuvolaan jossa laitetaan paperit menee muummuas kelaan ja pitää tehä lopullinen päätös siitä että ottaako äitiyspakkauksen vai mitä ihmettä, todenäkösesti otetaan.

Selkä ja muut vaivat on jo alkanu ja oon harkinnu tukivyön ostoo..Muuten täs menee ikä ja teveys, varsinki duunissa, en haluu saikkuilla raskauden takia. Mutta ei kai tässä muuta, nyt lepäilen ku Miloki nukkuu, ug!

Ja nyt siis menossa rv 18+1, masuki on alkanu jo näkyy.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti