4. elokuuta 2012

Ilosaarirock 2012

 Festarielämä oli ehkä snadsti erilaista ku olin kuvitellu, mut ei paha. Tosin veikkaan et kerran kesässä riittää mulle ja toivottavasti sil kerral aina paistaa aurinko, satees on pikkasen nihkeetä.:D

Mentiin siis paikalle jo perjantaina, jollon alko sataa ja ilta lyyhisty mun osalt ajoissa. Oli tosin hyvä, koska en usko et oisin jaksanu lauantaina nii villisti ku jaksoin.

Muut oli aika romuna lauantai aamusta ku me taas korkattiin sitte heti aamusta hyvil mielin. Muut sen takii et sais jäätävän olon taltutettuu. Festari alueel meininki oli katossa, varsinki rentolavalla. Alotettiin päivä Stigillä, joka oli ehdottomasti hyvä avaus!! Sit päivän mittaan käytiin kattoo JVG, PMMP, Elokuu, Kuningassoundi. Siin ne tais olla, mitä kerettii ku välil piti pitää pientä taukoo ettei ollu ihan risana.:)

Semmonen reissu, sunnuntaina lähettiin 14 aikaa ajelee kohti kotia. Olo oli erittäin rapee ja siks puhallettiin ennen ku lähettiin ja pyöree nolla tuli, eli matka pysty alkaa.

 Bissebongi oli kova sana ja monet randomit kävi sitä testailee, menestys.
 Kaverit oli tehny hyvät suojautumiset sateen varalta ja siel käytiin välillä viihdyttämässä niitä ja itteemme, pidin kovasti.
Jospa ens vuonna uudestaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti