28. lokakuuta 2011

huomio

Kiirettä on pitäny niin että en oo pahemmin kerenny blogiakaan kirjottelemaan. Töitä oon tehny nyt noin 3viikkoa ja voin sanoo et jos olis jotain muuta tarjolla nii voisin ottaa, mutta pääasia e on töitä ja vakituinen paikka.

Melkein unohdin että synttäritki tuli vietettyy ja juhlittuu railakkaasti, taas oon taas vuoden vanhempi ja toivottavasti myös hitusen viisaampikin.:)

Milolla tuli viimeviikolla ensimmäiset hampaat, 2pikkusta alas :) Niin söpöjä hampuja. Reilu viikonpäästä on pikkusen 1vuotis kekkerit ja neuvola,, innolla odotan mitä juhlat tuo tullessaan. Ilmapallokeskukseen pitää päästä edellisenäpäivänä ostaa kaikki tarpeellinen juhlien rekvisiittaa varten. Meinaan pitää ongintaa, joten kertokaas mitä niihin yllätys pusseihin yleensä laitetaan, lapset jotka siihen osallistuu on iältään 0-10v?

Ja sitä vielä että musta tulee pienen poikavauvan kummitäti, oon niin innoissani ja otettu tästä kunniasta. Miehen veli ja sen tyttöystävä sai 5.10 pikkusen ja se on kyllä niin söpö että kyllä taas kerran vauvakuume nousi taas ilmoille meille molemmille, apua.:D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti