23. syyskuuta 2011

Työtöntyönhakijahanminä

Oon ollu nyt tässä 10.8 asti työttömänä ja en oo vieläkään saanu kelalta yhtään mitään. Kauheeta rumbaa. Kävin sosiaalivirastossaki jos sais sieltä jotain nyt ku kelan kaa ei toi rahan tulo vielä pyöri, sinne sitte piti viedä kauhee läjä lappuja, jotka tietenki vein sinne heti seuraavana päivänä. Päivien kuluttua siitä tulee kotiin postissa lappu mitä kaikkee pitää viedä lisää, siis onko edes ärsyttävää!! En ymmärrä et miks ei voi olla sellasta "jos haet tätä tukea pyydämme toimittamaan nämä paperit" että kaikkien itäis viedä samat paperit, huoh. No jospa sielt joskus kuuluis jotain.

Nyt on ollu pikkusta häikkää kameran kaa, toisin sanoen siitä on paterit loppu enkä oo vieläkään saanu ostettuu uusia!

Oon myös Milon 1v synttäreissä melko ajoissa, osa kutsuista on jo jaettu ja juhlat vasta 6.11, no ei kai siinä mitään, innostuin niin kovasti askartelemaan niitä.:D Ja oon ihan innoissani miettiny tarjoamisiaki. Mua mietityttää se että voiko 1vuotiaalle antaa täytekakkua? tai siis mietin että tekisinkö erikseen pikku "kakun" Miloo varten. Miten muut on toiminu lapsensa 1vuotis synttäreillä synttärisankarin tarjoiluiden suhteen?

6 kommenttia:

  1. Meillä Stavros söi ihan tavallista täytekakkua 1v. juhlillaan. Me alotettiin muutenkin antamaan siinä 10½kk iässä ihan "tavallista" ruokaa. Eli sitä mitä mekin päivällä syötiin (suolattua). 11kk iässä alettiin antamaan lehmänmaitoa, joten ihan hyvillä mielin sai sitä täytekakkua :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin oon jo mietintä puolella suunnitellut meidän Milon synttäreitä. Ihastellut tiimarissa kaikkia ihania koristeita jne.

    Kakkua meinasin antaa ihan normaalia. Ei sitä kuitenkaa isoa palaa voi antaa ja se on se yks päivä.

    VastaaPoista
  3. Kyllä meillä 1v synttäreinä tyttö sai kaikkee mitä muutkin :) (paitsi limua :D) Oli jo muutenkin jonkun aikaa syönyt samoja ruokia meiän kanssa :) Sai viellä monta kertaa kaukkua kun juhlat oli 3:ssa osassa ja ihan hengissä oli neiti sen jälkeen :P

    VastaaPoista
  4. Helpottavaa kuulla, koska oon miettiny että voiko sille 1vuotiaalle jo antaa samaa kakkua mitä kaikki muutkin syö. Nyt huomattavasti helpompaa ettei tarvii tehä erikseen mitään.

    Ite meinaan mennä päivää enne pirskeitä ilmapallokeskukseen ostamaan paljon heliumilmapalloja ja siel on monipuolisempi koristelu valikoimaki ku tiimarissa. Sieltä ostettiin baby showereihinki kaikki rekvisiitta! Paras paikka.:)

    VastaaPoista
  5. Meillä täällä pikku kaupungissa kun ei oo kauheasti valinnan varaa. Onneks ees tiimari :))

    VastaaPoista
  6. No siinä tapauksessa, onneks tiimari kyl ajaa hyvin asiansa.

    VastaaPoista