10. elokuuta 2011

OHI ON !

Äitiysloma loppu eilen ja tänää oltii tutustumassa päiväkotiin. Päiväkodin henkilökunta vaikutti tosi mukavalta joten nyt voin luottavaisin mielin laittaa mipsun sinne hoitoon. Luulin eka et meijän pitää viedä ite sinne kaikki korvikkeet ja tyylii ruuatki, mutta ei se niin meekkään, ne tilaa korvikkeet sinne meitä varten. Mipsulle tehää samat pöperöt ilman mausteita ja pikkasen soseutettuna, koska meijän poitsullahan ei oo vielä ainuttakaan hammasta. :)


Käytiin kans eilen 8kuukautis neuvolassa, joka nyt meijän tapauksessa oliki jo reilu 9kuukautis neuvola.:D Painoo ei oo tullu nii paljo ku pituutta, mut ihan normaalii ku poitsun on alkanu liikkuu superisti nyt viime neuvolan jälkeen.

Nyt kortissa lukee näin:

"Iloisesti jutteleva, hurmaava poika.
Hienosti kasvaa ja kehittyy!"

Mitat 9kk(6kk):

Pituus: 73,3cm (68,7cm)
Paino: 8665g (8255g)
Pipo: 43,5cm (42,4cm)

2 kommenttia:

  1. Millä mielin ite lähdet takaisin töihin? Meetkö oman alan hommiin, siis onks sulla vakkaripaikka? :)
    Ite kaipaisin välillä töihin, se ois niin vaihtelua. Pääsis aikuisten seuraan ja sais sitä omaa rauhaa edes vessan käynnin ajaksi ;D Ja rahan takia ois kiva käydä töissä.
    Mutta mä aattelin, että Adam on nii pieni, että kyllä sitä kerkiää töissä olla sitte kun Adam on isompi :)

    VastaaPoista
  2. Ihan hyvillä mielin, just vaihteluu ja aikuisten seuraa kaipaan itekki ja ns omaa aikaa. Eikä meil muutenkaa oo liikaa rahaa, nii hyvä mennä.:D

    Mun oli aluks tarkotus jatkaa opiskeluu, mut se nyt vähä kariutu nii nyt vast etin töitä. Tarjoilijan hommii tai toimisto työtä. Ku olis oltava päivä duuni, milon tarhanki takii.:)

    VastaaPoista