7. heinäkuuta 2011

Torstai on toivoa täynnä

Tän päivän oon pyhittäny kakkujen tekemiselle. 6 lime-juustokakkuu oon tän päivän aikana kerenny vääntää, parista puuttuu enää kiille ja kaikista koristelut. Kaikki aikanaan.

Oon nii ylpee itestäni eka mekko mitä kokeilin kaupassa oli päällä just nappi ja hintakaa ei päätä huimannu. Mekon normaali hinta oli 45€, mut ku siihen laitetaan -70%, nii ei sille tosiaankaa paljoo jääny hintaa 13,50€!!



Vaari hakee Mipsun hoitoon tänään ja on sielä lauantaihin, koska tosiaan huomenna on hautajaiset nii voi olla pikkasen rikkinäinen fiilis niiden aikana/ jälkeen.

Mummi kävi amsterdamissa ja Milo sai ihan älyttömästi vaatteita tuliaiseks, siel on nii halpaa ja kuulemma hurjat alet nytte. En pistä pahaks, tarvitaanki hihattomii bodeja näillä kesä kuumilla ja isommallekki vaatteelle tulee pikkuhiljaa tarvetta.


Ja muuten kyllästyin tohon juurikasvun ainaiseen blondaamiseen, joten päätin hankkiutua eroon blondeista hiuksista, nyt oon taas ruskee hiuksinen. Oikeestaan harmistun kans siihen ku en saanu ihan täydellistä haluttuu lopputulosta nii seki kyllästytti.

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä ja jaksamisia huomiseen päivään! :)

    Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Hautajaiset ei oo ikinä kivoja, mut nyt ne on onneks ohi.

    Joo tuli pieni kuva pläjäys ku en oo saanu kuvii aijemmin koneelle.

    VastaaPoista
  3. Hihi. Mäkin ostin eilen ruskean värin kun ei voi raskauden aikana kauheesti värjäillä. :))

    VastaaPoista
  4. Nonii, toi on kyl totta, pääsee nii paljo helpommal.:D

    VastaaPoista